Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Objavljena imena članova Povjerenstva

Imena članova Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava pristiglih na javne pozive u okviru Programa podrške 2020 s rokom prijave 2. 9. 2020. dostupna su javnosti.

Upravni odbor je, na temelju članka 7. stavka 1. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade "Kultura nova", na sjednici održanoj 19. svibnja 2020., jednoglasno osnovao jedno, petnaesteročlano, Povjerenstvo za procjenu kvalitete prijava pristiglih na sve javne pozive raspisane u okviru Programa podrške 2020 s rokom prijave 2. 9. 2020. S obzirom na to da je nakon roka za podnošenje prijava na javni poziv na predlaganje programa i projekata utvrđeno da se jedna imenovana članica Povjerenstva nalazi u tijelu organizacije koja je uputila prijavu na javni poziv za koji je osnovano Povjerenstvo Upravni je odbor, u skladu s člankom 7. stavkom 9. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade, revidirao donesenu odluku o osnivanju Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava pristiglih na javne pozive u okviru Programa podrške 2020 s rokom prijave 2. 9. 2020. i imenovanju članova.

U skladu s člankom 7. stavkom 10. navedenoga Pravilnika te člankom 15. stavkom 4. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15) imena članova Povjerenstva mogu biti dostupna javnosti tek nakon završetka cjelokupnog postupka dodjele bespovratnih sredstava organizacijama civilnog društva za svaki javni poziv, što obuhvaća vrijeme predaje prijava, provjere formalnih uvjeta, procjene kvalitete prijava, objave rezultata te vrijeme podnošenja prigovora, očitovanja na prigovore i ugovaranja. Kao što je i najavljeno u Vodiču za prijavu na Program podrške 2020 imena članova Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava pristiglih na javne pozive u okviru Programa podrške 2020 s rokom prijave 2. 9. 2020. objavljena su 30. prosinca 2020.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type