Međunarodna mreža Culture Action Europe 25. travnja 2019. organizira online raspravu s kandidatima za zastupnike u Europskom parlamentu.

CAE, međunarodna mreža koja se bavi pitanjem važnosti kulture u europskoj zajednici, u sklopu kampanje za nadolazeće izbore za Europski parlament koji će se održati u svibnju organizira jednodnevnu online raspravu s kandidatima za zastupnike u Europskom parlamentu iz različitih europskih političkih stranaka. Zainteresirani građani i političari moći će na osmosatnom otvorenom forumu raspravljati o temama koje se vezuju uz razvoj Europe i podizanje svijesti o ulozi kulture u ovom procesu, a to su obrazovanje i istraživanje, europske vrijednosti i identiteti, rad i radni uvjeti te održiva budućnost.

U četvrtak, 25. travnja od 10 do 18 sati svi zainteresirani mogu se uključiti u otvoreni dijalog s kandidatima za Europski parlament s ciljem stvaranja angažiranije i povezanije Europe putem registracijske poveznice, dok preliminarni program događanja na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.