Ured za udruge Vlade RH otvorio je internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Godišnjem planu natječaja za 2015. godinu.

U skladu sa zaključcima donesenim na 7. sjednici Savjeta za razvoj civilnoga društva održanoj 3. listopada 2014. istaknuta je potreba integralnog planiranja na razini svih javnih davatelja financijskih sredstava za projekte i programe organizacija civilnoga društva, vodeći pritom računa o različitim izvorima sredstava (državni proračun, dio sredstava od igara na sreću, fondovi Europske unije). U svrhu što kvalitetnijeg planiranja i uključivanja svih bitnih dionika u planiranje Ured za udruge pokrenuo je na svojim mrežnim stranicama savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu Godišnjeg plana natječaja za 2015. godinu.

Nacrt Godišnjeg plana natječaja možete preuzeti ovdje, dok sve komentare i primjedbe možete poslati putem propisanog obrasca na e-adresu info@uzuvrh.hr do 7. studenog 2014. godine.

Nakon završetka javnog savjetovanja Ured za udruge će objaviti sve zaprimljene primjedbe i komentare kao i izvještaj o rezultatima savjetovanja.