Mreža ENCATC proslavit će 25. godišnjicu na kongresu koji će promišljati razvoj kulturnog menadžmenta i kulturnih politika u posljednjih 25 godina te pitanja kulturnih mreža.

Ovogodišnji kongres međunarodne mreže ENCATC pod nazivom "Click, Connect and Collaborate! New directions in sustaining cultural networks" održat će se u Bruxellesu od 27. do 30. rujna 2017. U Bruxellesu će se tom prilikom okupiti predstavnici akademske zajednice i istraživači iz čitavog svijeta te profesionalci i predstavnici različitih europskih institucija koji će raspravljati o vrijednostima kulturnih mreža u današnjem svijetu digitalizacije i internacionalizacije, doprinosu mreža raznovrsnosti kulture, kao i područjima kulturnog menadžmenta i kulturnih politika te ulozi koju kulturne mreže imaju u području kulture ali i šire u društvu. Okupljeni sudionici će također razmotriti nove ideje i prijedloge kojima bi se osigurala održivost kulturnih mreža u kontekstu punom izazova.

Više informacija o mreži ENCATC možete pronaći na službenim mrežnim stranicama, a o samom kongresu, programu, mogućnosti registracije te najavljenim govornicima ovdje.