Produžen je rok za očitovanje na e-savjetovanje o dokumentu Sektorske analize.

empty empty

Prilozi javnom savjetovanju

Kako bi prikupila što veći broj komentara i prijedloga Zaklada "Kultura nova" je produžila rok za očitovanje na e-savjetovanje o Sektorskoj analizi do 5. rujna 2018. te poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva (udruge i umjetničke organizacije) u suvremenoj kulturi i umjetnosti da do navedenoga roka dostave svoje komentare i prijedloge.

Sektorska analiza je dokument na temelju kojega se izrađuje Uredba o kriterijima za utvrđivanje korisnika i načinu raspodjele dijela prihoda od igara na sreću, odnosno određuje se sveukupan iznos koji će, između ostalih korisnika Uredbe, Zaklada "Kultura nova" sljedeće godine moći dodijeliti putem javnih poziva organizacijama civilnog društva. Stoga je uključivanje što većeg broja organizacija te iskazani interes za Programe podrške koje Zaklada provodi od izuzetne važnosti.

Zaklada će se očitovati na sve prikupljene komentare koji će zajedno s očitovanjem biti sastavni dio Sektorske analize.

Dokumentu Sektorske analize možete pristupiti ovdje, a obrazac za e-savjetovanje možete preuzeti ovdje.

Ispunjeni obrazac za e-savjetovanje potrebno je najkasnije do 5. rujna 2018. poslati na e-adresu: info@kulturanova.hr s naznakom: E-savjetovanje o Sektorskoj analizi. Svi dostavljeni obrasci bit će objavljeni.

Svi dosad prikupljeni komentari tijekom e-savjetovanja objavljeni su ovdje.