Prvi informativni dan o Programu podrške 2018 održat će se u Dubrovniku 14. lipnja 2018.

Zaklada "Kultura nova" poziva sve zainteresirane na informativni dan o Programu podrške 2018 Zaklade "Kultura nova" koji će se održati u Dubrovniku, u četvrtak, 14. lipnja 2018., 10h - 13h, u prostorima Dubrovačke razvojne agencije DURA d.o.o. (ul. Branitelja Dubrovnika 15).

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada "Kultura nova" objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vukovaru i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 u Dubrovniku predstavit će upraviteljica Zaklade Dea Vidović i Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.