Zaklada "Kultura nova" će u srijedu, 5. veljače 2014. u 14.40 sati u okviru Info dana predstaviti ovogodišnje programe podrške.

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2014. godinu. Ovogodišnji Info dani održavaju se 5. i 6. veljače 2014. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38, Zagreb).

Svrha je Info dana zainteresiranim organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2014. godini, a program će biti pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog u skladu sa zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba.

Program Info dana preuzmite ovdje.