Zaklada "Kultura nova" će u četvrtak, 26. veljače 2015. u 15.30 sati u okviru Info dana predstaviti ovogodišnji program podrške.

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2015. godinu. Info dani 2015. će se održati 26. i 27. veljače 2015. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38, Zagreb).
 
Svrha je Info dana zainteresiranim organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2015., a program je pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog u skladu sa zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih organizacija civilnog društva izvan Zagreba.

Program Info dana 2015. možete preuzeti ovdje.