Zaklada "Kultura nova" predstavit će javne pozive u Sisku 19.6. te u Varaždinu 21.6.2018.

Zaklada "Kultura nova" poziva sve zainteresirane na informativne dane o Programu podrške 2018 Zaklade "Kultura nova" koji će se u Sisku i Varaždinu održati prema sljedećem rasporedu:

  • Sisak, utorak, 19. lipnja 2018., 10h - 13h, Galerija sv. Kvirin (Šetalište V. Nazora 12, Sisak).
  • Varaždin, četvrtak, 21. lipnja 2018., 10h - 13h, Klub Europa media, HNK u Varaždinu (Ul. Augusta Cesarca 1, Varaždin).

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada "Kultura nova" objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 u Sisku i Varaždinu predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.