Zaklada "Kultura nova" završava predstavljanje javnih poziva info danima u Splitu, Biogradu na Moru i Koprivnici

Zaklada "Kultura nova" poziva sve zainteresirane na informativne dane o javnim pozivima raspisanim u okviru Programa podrške 2018 Zaklade "Kultura nova" koji će se u Splitu, Biogradu na Moru i Koprivnici održati prema sljedećem rasporedu:

  • Split, utorak, 10. srpnja 2018., 10h – 13h, Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata, Kinoteka (Dioklecijanova 7, Split)
  • Biograd na Moru, srijeda, 11. srpnja 2018., 12h – 15h, prostorije Gradske vijećnice (Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru)
  • Koprivnica, utorak, 17. srpnja 2018., 10h – 13h, prostorije Gradske vijećnice (Zrinski trg 1, Koprivnica)

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada "Kultura nova" objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Koprivnici, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.