Zaklada "Kultura nova" je 21. studenoga 2018. objavila rezultate poziva na edukacije u okviru programa "Obrazovanje u kulturnom menadžmentu" objavljenih na mrežnim stranicama 5. studenoga 2018. godine.

Zaklada je na temelju uvjeta propisanih u Javnim pozivima odabrala organizacije čiji će predstavnici sudjelovati u edukacijama.

Na Javni poziv na sudjelovanje u radionici "Pisanje projektnog prijedloga za natječaje Europskog socijalnog fonda" pristigla je ukupno 41 prijava. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

U slučaju odustajanja pojedinih sudionika slobodno mjesto može biti popunjeno predstavnicima s Rezervne liste.

Radionicu će voditi stručni tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART, a održat će se u Zagrebu od 10. do 12. prosinca 2018.

Na Javni poziv na sudjelovanje u radionici "Provedba i upravljanje projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda" pristigle su ukupno 34 prijave. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

Radionicu će voditi stručni stručni tim tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., a održat će se u Zagrebu od 3. do 5. prosinca 2018.

Na Javni poziv na sudjelovanje u obrazovnom programu "Tehnička produkcija kulturnih i umjetničkih događanja" pristigle su ukupno 24 prijave. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

U slučaju odustajanja pojedinih sudionika slobodno mjesto može biti popunjeno predstavnicima s Rezervne liste.

Obrazovni program će voditi Nenad Barić, a u izvođenju će sudjelovati stručnjaci za različite aspekte produkcije kulturnih i umjetničkih događanja (Zoran Badurina, Ivan Bauk, Igor Lušić, Robert Martinović, Marko Matošić i Alan Vukelić).

Program se sastoji od 4 modula koji će se održavati u Rijeci i Zagrebu prema sljedećem rasporedu:
1. modul – Uvod u tehničku produkciju događanja i sigurnosni aspekti: 18. i 19. prosinca 2018., Rijeka
2. modul – Postavljanje izložbi i scenografija: 28. i 29. siječnja 2019., Rijeka
3. modul – Elektroinstalacije, osnove rigginga i scenska rasvjeta: 28. i 29. ožujka 2019., Zagreb
4. modul – Spajanje jednostavnih sustava ozvučenja i jednostavnih video sustava: 14. i 15. svibnja 2019., Zagreb.