Zaklada "Kultura nova" je 5. svibnja 2020. objavila rezultate poziva za popunjavanje preostalih mjesta za radionicu "Pisanje projektnog prijedloga" koja će se zbog velikog interesa organizacija održati u dva termina.

Na Javni poziv za popunjavanje preostalih mjesta za sudjelovanje u radionici "Pisanje projektnog prijedloga" koji je Zaklada "Kultura nova" objavila na mrežnim stranicama 21. travnja 2020. godine pristiglo je ukupno 27 prijava. S obzirom na to da je iskazan velik interes organizacija za popunjavanjem preostala 4 mjesta, Zaklada će organizirati dodatnu radionicu.

U skladu s uputama i preporukama nadležnih institucija za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 obje radionice će se održati online, prva od 20. do 22. svibnja 2020., a druga od 27. do 29. svibnja 2020. Detaljan program, raspored, upute za pripremu i sve ostale informacije o novom formatu radionice Zaklada će dostaviti sudionicima radionice putem e-pošte.

Zaklada je na temelju uvjeta i prednosti propisanih u Javnom pozivu odabrala organizacije čiji će predstavnici sudjelovati u radionicama. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

Radionice koje Zaklada "Kultura nova" organizira u okviru programa "Obrazovanje u upravljanju u kulturi" vodit će stručni tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART.