Zaklada "Kultura nova" je 10. travnja 2020. objavila rezultate Javnog poziva na sudjelovanje u radionici "Pisanje projektnog prijedloga" koja će se ove godine, uslijed epidemije COVID-19, održati online.

Na Javni poziv na sudjelovanje u radionici "Pisanje projektnog prijedloga" koji je Zaklada "Kultura nova" objavila na mrežnim stranicama 17. ožujka 2020. godine pristiglo je ukupno 18 prijava.

Zaklada je na temelju uvjeta propisanih u Javnom pozivu odabrala organizacije čiji će predstavnici sudjelovati u radionici. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

U skladu s uputama i preporukama nadležnih institucija za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 radionica će se održati online, od 20. do 22. svibnja 2020. Detaljan program, raspored, upute za pripremu i sve ostale informacije o novom formatu radionice Zaklada će dostaviti sudionicima radionice putem e-pošte.

Nakon formiranja liste potvrđenih sudionika Zaklada će raspisati Javni poziv za popunjavanje preostalih mjesta za sudjelovanje u radionici "Pisanje projektnog prijedloga".

Radionicu koju Zaklada "Kultura nova" organizira u okviru programa "Obrazovanje za upravljanje u kulturi" vodit će stručni tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART.