Zaklada "Kultura nova" je 29. lipnja 2018. objavila rezultate Javnog poziva na sudjelovanje u radionici "Poslovanje i računovodstvo neprofitnih organizacija".

Na Javni poziv na sudjelovanje u radionici "Poslovanje i računovodstvo neprofitnih organizacija" koji je Zaklada "Kultura nova" objavila na mrežnim stranicama 1. lipnja 2018. godine pristigle su ukupno 52 prijave.

Zaklada je na temelju uvjeta i prednosti propisanih u Javnom pozivu odabrala organizacije čiji će predstavnici sudjelovati u radionici. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

Za sudjelovanje u radionici odabran je 51 kandidat. S obzirom na to da je Javnim pozivom predviđeno sudjelovanje 60 kandidata, Zaklada će u rujnu 2018. godine ponovo otvoriti Javni poziv kako bi se popunilo preostalih 9 mjesta.

Radionicu koju Zaklada "Kultura nova" organizira u okviru programa "Obrazovanje u kulturnom menadžmentu" vodit će stručni tim Centra za poreze, računovodstvo i reviziju – Ustanove za obrazovanje odraslih, a održat će se u Zagrebu od 1. do 5. listopada 2018.