Zaklada je na mrežnoj stranici projekta o sudioničkom upravljanju u kulturi objavila rezultate prve faze e-mapiranja kulturnih prostora.

Prethodnih nekoliko mjeseci, Zaklada "Kultura nova" provodila je e-mapiranje kulturnih prostora koji su utemeljeni na sudioničkom upravljanju različitih dionika (javnih vlasti, neprofitnih i nevladinih organizacija, privatnih organizija, umjetnika, organizacija lokalne zajednice itd.) u svim dijelovima svijeta. Rezultati ove prve faze e-mapiranja dostupni su na mrežnoj stranici projekta o sudioničkom upravljanju u kulturi koji Zaklada provodi od ožujka 2016. godine uz podršku UNESCO-vog Međunarodnog fonda za kulturnu raznolikost.

S obzriom na to da Zaklada nastavlja s e-mapiranjem praksi sudioničkog upravljanja u kulturi pozivamo Vas da podijelite svoju priču i pridružite se E-mapi! Ispunjavanjem e-upitnika prostorni resursi u kulturi postat će dio e-mape, a prikupljene podatke će za potrebe projekta koristiti istraživački tim koji će ih uključiti u svoja izvješća.