Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Besplatno savjetovanje

Zadruga Slobodna domena pruža besplatno savjetovanje iz područja web i mobilnih aplikacija.

Slobodna domena - Zadruga za otvoreni kod i dizajn neprofitna je organizacija usmjerena na provođenje projekata društvenog poduzetništva, socijalne ekonomije, zadrugarstva, demokratske participacije, pravedne i solidarne trgovine, ekološkog i održivog razvoja. Zadruga promovira kulturu dijeljenja znanja, ideja i informacija te zagovara digitalne tehnologije kao alat neposredne komunikacije.

Slobodna domena poziva sve koji razmišljaju o novim idejama i inovacijama u području web i mobilnih aplikacija da se prijave na besplatno savjetovanje. Savjetovanje "Dvije glave su pametnije" fokusira se na razvoj digitalnih alata za poslovanje, rješenja za ICT infrastrukturu, digitalizaciju poslovanja, testiranja poslovnih modela i ostalih tema iz domene rada Zadruge. Namijenjeno je svim zainteresiranima koji imaju projekt i žele analizirati njegovu isplativost, procijeniti trenutačne resurse i izraditi poslovni plan, ili pak žele znati nešto iz područja web i mobilnih aplikacija.

Individualna savjetovanja za zainteresirane pojedince i predstavnike organizacija sa stručnjacima i suradnicima iz Zadruge održavaju se u redovitim tjednim terminima utorkom u 15:00 u uredu Slobodne domene u Zagrebu ili online, a traju jedan sat. Nakon prijave slijedi potvrda termina. Format savjetovanja određuje se prema temi i potrebama prijavitelja, a riječ je o fleksibilnom formatu prilagođenom pojedinom upitu.

Informacije o savjetovanju i prijavama nalaze se ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type