Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Program istraživanja

Program obuhvaća različita istraživanja i druge aktivnosti koje se odnose na istraživački i evaluacijski rad kako bi se dobio adekvatan uvid u potrebe civilnog sektora u kulturi s ciljem aktivnog pridonošenja stvaranju dugoročnih strategija na polju kulture i civilnog društva te donošenju odluka na temelju relevantnih pokazatelja, činjeničnog stanja i argumenata koji su izvedeni iz istraživačkog rada i preporuka. Na ovaj način Zaklada želi pridonijeti boljem razumijevanju složenosti kulturnog sustava i poboljšanju suradnje i razumijevanja između pojedinih sektora (javni, privatni i civilni). Zaklada kroz istraživačke aktivnosti također stvara podlogu za daljnji razvoj i unapređenje svojih aktivnosti, nova promišljanja i tumačenja postojećih uloga i značaja kulture.

Rezultate istraživanja Zaklada objavljuje u okviru Biblioteke 'Kultura nova', a do sada su provedena sljedeća istraživanja:

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type