Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Ostala izdanja Zaklade

Osim Biblioteke "Kultura nova", Zaklada objavljuje i ostala izdanja kojima javnosti predstavlja svoje djelovanje.

Godišnji izvještaji

Temeljem članka 16. stavka 4. Zakona o Zakladi "Kultura nova" (NN 90/11) Upravni odbor obavezan je Vladi Republike Hrvatske podnijeti programske i financijske izvještaje u roku od 90 dana od isteka izvještajnog razdoblja na godišnjoj razini djelovanja. U programskim i financijskim izvještajima Zaklade nalaze se detaljni pregledi svih operativnih i programskih aktivnosti Zaklade, realiziranih kroz program podrške te istraživačke i razvojne programe, sažeti prikazi svih programa i projekata organizacija civilnog društva koje je Zaklada podržala te pregledi rashoda i prihoda za pripadajuću godinu. 

Strateški planovi

Cilj strateških planova Zaklade "Kultura nova", koje također usvaja Upravni odbor, je odrediti jasne smjernice razvoja Zaklade u četverogodišnjim razdobljima djelovanja, a koje će biti u skladu s potrebama organizacija civilnog društva u području suvremene kulture i umjetnosti i koje u obzir uzimaju najznačajnija gospodarska, politička, društvena i kulturna kretanja na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Prezentacije

Prezentacije sažimaju dosadašnji rad Zaklade te obuhvaćaju četiri teme: desetogodišnji rad Zaklade, program podrške, postupak dodjele bespovratnih sredstava s fokusom na kriterije i prioritete kao i na postupak procjene i donošenje odluka, a nastale su kao uvod u teme prilikom Razgovora o Zakladi koji su održani putem Zooma 1. i 2. ožujka 2022.

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type