Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Culture Moves Europe - webinar | info dan

Desk Kreativne Europe – Kultura organizira webinar s ciljem pružanja informacija o Pozivu za individualnu mobilnost umjetnika i kulturnih profesionalaca u sklopu sheme Culture Moves Europe.

Culture Moves Europe - webinar | info dan

Culture Moves Europe nova je permanentna shema mobilnosti financirana kroz program Kreativna Europa, a implementira ju Goethe Institut. Culture Moves Europe dodjeljuje sredstva umjetnicima, kulturnim profesionalcima i organizacijama domaćinima iz svih sektora unutar potprograma Kultura: arhitektura, dizajn, kulturna baština, modni dizajn, književni prijevodi, glazba, izvedbene i vizualne umjetnosti. Pozivom se umjetnicima i kulturnim profesionalcima nastoji omogućiti da istražuju, stvaraju, spoznaju i povezuju se s međunarodnim partnerima. Trenutni Poziv otvoren je do 31. svibnja 2023. u 23:59 CEST.

Informativni webinar u organizaciji Deska Kreativne Europe – Kultura održat će se u petak, 19. svibnja 2023. u 11 sati putem Zoom platforme, a shemu individualne mobilnosti predstavit će Malgorzata Szlendak iz Europske komisije koja će pružiti sve detalje potrebne za prijavu te odgovarati na pitanja sudionika.

Za sudjelovanje na webinaru potrebna je registracija putem e-obrasca, a poveznica za sudjelovanje bit će poslana na e-mail adresu sudionika na dan održavanja webinara. Radni jezik webinara je engleski, a predviđeno trajanje je oko sat vremena.

Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici.

 

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type