Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Dani otvorenih vrata udruga

Ured za udruge poziva sve zainteresirane da se uključe u Dane otvorenih vrata udruga 2021.

Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge održat će se od 10. do 12. lipnja 2021. kako bi se građanima i široj javnosti približili programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj.

Tema ovogodišnje manifestacije je "Krizna situacija = šansa za novi početak?". Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja bolesti COVID-19, Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu. Sve udruge pozvane su da odaberu najprikladniji način kojim će predstaviti svoje djelovanje, pridržavajući se epidemioloških preporuka.

Udruge se za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo, a prijave su moguće sve do početka manifestacije.

U okviru Dana otvorenih vrata, Ured za udruge organizira virtualnu raspravu pod nazivom "Krizna situacija = šansa za novi početak". Na diskusiji će se raspravljati o ulozi organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti kako bi se krizna situacija pretvorila u priliku za novi početak. Rasprava će se održati u četvrtak, 10. lipnja 2021. s početkom sati, putem alata Microsoft Teams, uz prijenos uživo putem YouTube kanala Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici Ureda za udruge, a sva događanja Dana otvorenih vrata udruga mogu se pratiti na web i mobilnoj aplikaciji UdrugeInfo, kao i putem Facebook stranice.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type