Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Poziv Perform Europe

Mreža IETM otvorila je poziv za prijave prijedloga inovativnih turneja i distribucije djela izvedbenih umjetnosti u Europi.

Rok: 07. srpnja 2021.

Perform Europe je pilot projekt koji financira Europska komisija, a cilj mu je podržati eksperimente kojima će turneje djela izvedbenih umjetnosti u državama koje sudjeluju u programu Kreativna Europa biti održivije i inkluzivnije. Projekt je pokrenula međunarodna mreža IETM (International network for contemporary performing arts) koja okuplja preko 500 umjetničkih organizacija i umjetnika iz polja suvremenih izvedbenih umjetnosti (kazalište, ples, cirkus, performans, interdisciplinarna umjetnost, novi mediji) iz cijeloga svijeta.

U sklopu provedbe projekta otvoren je poziv za producente i izvođače iz svih polja izvedbenih umjetnosti iz zemalja Kreativne Europe da prijave svoje suradničke projektne prijedloge inovativnih turneja i distribucije djela izvedbenih umjetnosti.

Rok za prijavu projektnih prijedloga je 7. srpnja 2021.

Prijave se mogu podnijeti na digitalnoj platformi Perform Europe projekta, a sve upute i kriteriji za prijavu nalaze se ovdje. Hrvatski prijevod sažetka poziva možete preuzeti ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type