Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Info dani 2021.

Zaklada "Kultura nova" će u ponedjeljak, 1. ožujka 2021. u 14.45 sati predstaviti Program podrške u okviru Info dana 2021.

Info dane o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2021. godini organizira Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.
 
Svrha je Info dana zainteresiranim organizacijama civilnoga društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2021. godini, a program je pripremljen u skladu s Godišnjim planom natječaja za 2021. godinu.

Info dani 2021. održat će se 1. i 2. ožujka 2021. godine u skladu s epidemiološkom situacijom u potpunosti online, putem video prijenosa na YouTube kanalu Ureda za udruge.

Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani u realnom vremenu moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.

Više informacija o Info danima 2021. možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type