Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Poziv na 4. Forum za pravedne prakse

Rasprava će biti usmjerena na proces integracije pravednih praksi u Program podrške 2024.

Na prvom sastanku Radne grupe za pravedne prakse, održanom 12. ožujka 2024., prepoznata je potreba za podizanjem svijesti organizacija koje djeluju u području suvremene kulture i umjetnosti o važnosti pravednih praksi. Stoga prvi koraci podrazumijevaju mapiranje postojećih praksi i izgradnju baze znanja. O prijedlozima Radne grupe, raspravljat će se na sljedećem, 4. Forumu koji će se održati u utorak, 26. ožujka od 10.00 do 13.00 sati putem platforme Zoom. Program Foruma nalazi se ovdje.  

Sudjelovanje na Forumu je otvoreno za sve zainteresirane, uz prethodnu registraciju putem ove poveznice

Forum je zamišljen kao otvoren, dinamičan, fluidan, fleksibilan i volonterski format participativnog procesa usmjerenog na promišljanje mehanizama pravednih praksi u Zakladi i potencijale njihove šire primjene, a u svrhu poboljšanja uvjeta rada u organizacijama civilnog društva u suvremenoj kulturi i umjetnosti. Snimke svih dosadašnjih Foruma dostupne su ovdje.

Više informacija o participativnom procesu i popratne materijale možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type