Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Poziv na 5. i 6. Forum za pravedne prakse

Dva sljedeća Foruma bit će posvećena pravednim praksama u Programu podrške 2024.

Kako bi se sa sudionicima Foruma detaljno raspravili različiti aspekti javnih poziva u okviru Programa podrške 2024 Zaklada je planirala dva izdanja Foruma posvetiti raspravi o prijedlogu Programa podrške 2024.

Peti Forum bit će održan u utorak 30. travnja 2024. od 10 do 13 sati. Na Forumu će biti predstavljen prijedlog Programa podrške 2024 u koji su, pored izmjena koje Zaklada predlaže, integrirani i prijedlozi usuglašeni kroz rad Radne grupe i Foruma za pravedne prakse.

Na temelju zaključaka petog Foruma rad na Programu podrške 2024 nastavit će se u okviru Radne grupe, a Zaklada će unaprijeđeni prijedlog Programa podrške predstaviti na šestom Forumu koji će biti održan u utorak, 14. svibnja 2024. od 10 do 13 sati.

Nakon održanog šestog Foruma Zaklada će pripremiti sve potrebne dokumente kako bi Upravni odbor donio odluke o raspisivanju javnih poziva u okviru Programa podrške 2024.

Za sudjelovanje na Forumima potrebno se prijaviti ovdje.

Snimkama prethodno održanih Foruma za pravedne prakse možete pristupiti ovdje. Na Zakladinoj mrežnoj podstranici posvećenoj pravednim praksama mogu se pronaći sve informacije o participativnom procesu, kao i brojni drugi materijali koji se odnose na pravednu, dostojanstvenu i sigurnu radnu kulturu i okruženje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type