Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Rezultati za IN SITU Ljetnu školu

Zaklada "Kultura nova" je 3. srpnja 2024. objavila rezultate javnih poziva za sudjelovanje u programu Ljetne škole u okviru projekta IN SITU.

Na Javni poziv za sudjelovanje i Javni poziv za popunjavanje jednog preostalog mjesta za sudjelovanje u programu Ljetne škole "Place-based creative solutions for cultivating caring and sustainable communities" (objavljeni na mrežnim stranicama Zaklade 6. lipnja i 2. srpnja 2024.) pristiglo je ukupno 5 prijava.

Zaklada je prihvatila prijave svih 5 prijavljenih organizacija. Popis organizacija čiji će predstavnici sudjelovati u programu Ljetne škole dostupan je na sljedećoj poveznici.

Ljetnu školu, koja će se od 20. do 24. rujna 2024. održati na otoku Zlarinu, Zaklada organizira u suradnji s Centrom za društvene studije iz Coimbre i konzorcijem partnera u projektu IN SITU. Više o Ljetnoj školi i programu možete pronaći ovdje.

Projekt "IN SITU: Place-based innovation of cultural and creative industries in non-urban areas" podržan je kroz program Obzor Europa.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type