Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Evaluacija u kulturi

Svrha radionice je rad na izgradnji kapaciteta organizacija kroz stjecanje znanja i vještina u području evaluacije koje sudionici mogu primijeniti u svojim organizacijama i šire. Polaznici radionice upoznaju se sa svrhom i različitim aspektima provođenja evaluacije u području kulture. Prva sesija radionice obuhvaća upoznavanje s ključnim područjima evaluacije u kulturi, indikatorima i kriterijima evaluacije u kulturi. Sudionici se upoznaju sa specifičnostima evaluacije u provođenju međunarodnih i suradničkih projekata, evaluacijom organizacijskih aspekata kao i evaluacijom u području razvoja publike. Druga sesija odvija se kroz mentorski rad tijekom kojeg sudionici rade na vlastitom slučaju/projektu.

Voditelji radionice održane 27. i 28. svibnja te 21. i 22. studenog 2019. godine: Pascale Bonniel-Chalier, stručnjakinja u području kulturnih politika i predavačica na više visokoškolskih studijskih programa u Francuskoj i drugim europskim zemljama; Jonathan Goodacre, konzultant u The Audience Agency iz Londona; i Yesim Tonga, istraživačica u LYNX Centru za interdisciplinarna istraživanja pri IMT School for Advanced Studies Lucca.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type