Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Mogućnosti financiranja kulture kroz EU fondove

Svrha radionice "Mogućnosti financiranja kulture kroz EU fondove" je izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti kroz stjecanje osnovnih znanja o EU strukturnim fondovima te diverzifikacija izvora financiranja organizacija. Radionica obuhvaća osnovne informacije o institucionalnom okviru za upravljanje strukturnim fondovima u Republici Hrvatskoj, pregled ključnih fondova (ESF, EFRR, EAFRD), kao i uvid u mogućnosti financiranja kulture u strukturnim i investicijskim fondovima. Sudionici dobivaju i informacije o razvoju projekta od ideje do uspješno završenog projekta. Također, predstavljaju se primjeri uspješno provedenih projekata s naglaskom na projekte u kulturi.

Voditelji edukacijskog programa održanog 27. i 28. studenog 2014. godine: Mladen Vojković, Robert Babić i Lucija Unuk, stručni tim iz tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., koji ima višegodišnje iskustvo obrazovanja o EU programima, politikama i upravljanju projektnim ciklusom, kao i pisanja projekata u skladu s EU natječajima za bespovratna sredstva, pružanja stručne pomoći korisnicima EU projekata u provođenju projekata, nadzora i evaluacije projekata te pripreme studija, projektne dokumentacije, ishođenja dozvola i vođenja stručnog nadzora i savjetovanja u tehničkim projektima.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type