Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Provedba i upravljanje projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda

Svrha radionice je rad na izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva u području suvremene kulture i umjetnosti kroz stjecanje znanja o provedbi i upravljanju projektima financiranima iz Europskog socijalnog fonda. Radionica obuhvaća informiranje o obvezama u provedbi projekta, usvajanje znanja i vještina potrebnih za planiranje i izradu plana provedbe, upravljanje projektnim timom, financijsko upravljanje projektom, izvještavanje i evaluaciju projekta te druge specifičnosti Europskog socijalnog fonda. Polaznici se također upoznaju s procedurama provedbe javne nabave u kontekstu Europskog socijalnog fonda. Znanja i vještine stečeni na ovoj radionici mogu biti primjenjivi i u provedbi i upravljanju projektima podržanim iz drugih programa EU.

Voditeljice radionice održane od 3. do 5. prosinca 2018. godine: Jelena Kljaić Šebrek i Bianka Logožar, stručni tim iz tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., koji ima višegodišnje iskustvo obrazovanja o EU programima, politikama i upravljanju projektnim ciklusom, kao i pisanja projekata u skladu s EU natječajima za bespovratna sredstva, pružanja stručne pomoći korisnicima EU projekata u provođenju projekata, nadzora i evaluacije projekata te pripreme studija, projektne dokumentacije, ishođenja dozvola i vođenja stručnog nadzora i savjetovanja u tehničkim projektima.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type