Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Razvoj publike

Svrha radionice je rad na izgradnji kapaciteta organizacija kroz stjecanje znanja i vještina u području razvoja publike koje sudionici mogu primijeniti u svojim organizacijama i tako unaprijediti i produbiti odnose s postojećom publikom te razvijati pristupe prema novoj publici. Polaznici radionice upoznaju se sa strategijama, metodama i alatima aktivnog uključivanja postojeće i nove publike u kulturne i umjetničke aktivnosti organizacija. Program obuhvaća širok raspon tema relevantnih za razvijanje odnosa s publikom od provedbe programa i aktivnosti za ciljane i marginalizirane skupine, korištenja društvenih mreža, marketinških alata i promidžbe za izgradnju i stvaranje održivih odnosa s publikom do praktičnih vježbi osmišljavanja i izrade plana razvoja publike, korištenja specifičnih alata te stvaranja partnerstava s publikom.

Voditeljica radionice, održane 21. i 22. ožujka 2019. godine: Donna Walker-Kuhne, direktorica njujorške tvrtke Walker International Communications Group, Inc. specijalizirane za razvoj publike. Tvrtka ima dugogodišnje iskustvo rada u području kulture i umjetnosti, a suradnju je ostvarila s brojnim kulturnim i umjetničkim institucijama i organizacijama diljem svijeta. Donna Walker-Kuhne autorica je knjige "Invitation to the Party: Building Bridges to Arts, Culture and Community".

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type