Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Upravljanje projektnim ciklusom u strukturnim fondovima EU

Svrha radionice je izgradnja kapaciteta organizacija civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti kroz stjecanje znanja o upravljanju projektnim ciklusom u EU strukturnim fondovima s naglaskom na Europski socijalni fond. Primjenom stečenih znanja organizacije mogu diverzificirati svoje izvore financiranja. Radionica obuhvaća usvajanje znanja i vještina iz područja pripreme i provođenja projekata financiranih kroz strukturne fondove EU, od faze analize (dionika, problema, ciljeva i strategija), razvoja logičke matrice, izrade detaljnih aktivnosti projekta, proračuna projekta, formulacije projekta, izrade vremenskog plana projekta, do provedbe projekta - planiranje i upravljanje, vidljivosti, izvještavanja, monitoringa i evaluacije.

Voditelji radionica održanih od 19. do 23. listopada te od 23. do 27. studenoga 2015. godine: Jelena Kljajić Šebrek i Mario Protulipac, stručni tim iz tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., koji ima višegodišnje iskustvo obrazovanja o EU programima, politikama i upravljanju projektnim ciklusom, kao i pisanja projekata u skladu s EU natječajima za bespovratna sredstva, pružanja stručne pomoći korisnicima EU projekata u provođenju projekata, nadzora i evaluacije projekata te pripreme studija, projektne dokumentacije, ishođenja dozvola i vođenja stručnog nadzora i savjetovanja u tehničkim projektima.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type