Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Digitalni ENCATC kongres

Ovogodišnje izdanje kongresa mreže ENCATC bavi se temom kulturnog menadžmenta i politika u post-digitalnom svijetu.

Digitalni kongres “Cultural management and policy in a post-digital world – navigating uncertainty” mreže ENCATC (European network on cultural management and policy) održat će se od 3. do 11. studenoga 2020. Na ovogodišnjem digitalnom kongresu okupit će se mnogobrojni istraživači i profesori iz područja kulturnog menadžmenta i kulturne politike, kao i predstavnici europskih i međunarodnih institucija, međunarodnih i europskih mreža te kulturnih institucija. Kongres je zamišljen kao online prostor za razmjenu o temi izazova s kojima se susreću radnici u polju kulturnog menadžmenta i politika u nesigurnim vremenima post-digitalnog doba.

Digitalizacija je postala svakodnevica u suvremenom svijetu te označila i velike promjene u kulturi koje se još uvijek događaju, naročito u kontekstu izbijanja pandemije COVID-19 bolesti. Govornici će, na ENCATC-ovom kongresu u raznolikom programu od 3. do 11. studenoga 2020., ponuditi sudionicima svoja saznanja, inovativne prakse i dosadašnja iskustva u polju obrazovanja o kulturnom menadžmentu i politikama. Prvog dana kongresa, 3. studenoga 2020., uvodno izlaganje održat će Florian Cramer, koji će obraditi temu medijske konvergencije i razvoja publike u post-digitalnom kontekstu kao uvod u panel diskusiju u kojoj će sudjelovati Pier Luigi Sacco, Bjarki Valtýsson i Petar Jandrić, dok će diskusiju moderirati Ingeborg Radok Žádná.

Program kongresa možete pronaći ovdje. Sudjelovanje na kongresu iznosi 100,00 Eura, a registracija je otvorena do 1. studenoga 2020.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type