Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Europska diploma kulturnog menadžmenta

Belgijska udruga Marcel Hicter otvorila je prijave za edukaciju Europske diplome kulturnog projektnog menadžmenta za novu sezonu 2019./2020.

Rok: 15. siječnja 2019.

Europska diploma kulturnog projektnog menadžmenta je paneuropski obrazovni program koji je proizašao iz nastojanja za održavanjem kulturne raznolikosti i transregionalne i transnacionalne kulturne razmjene, a koji po 29. put provodi udruga Marcel Hicter. Edukacija je namijenjena kulturnim menadžerima iz europskih privatnih i javnih organizacija.

Dva glavna cilja programa su omogućavanje kulturnim menadžerima bolju integraciju suradničkih projekata koji povezuju identitet, kulturu i gospodarstvo u europskoj perspektivi i uvrštavanje europskih projekata u politike regionalnog kulturnog razvoja. Program obuhvaća tri elementa: teoriju, praksu i evaluaciju s dva rezidencijalna studijska posjeta zemljama partnerima programa, koje su u programu 2019./2020. Sjeverna Irska i Island.

Sudionici programa moraju imati najmanje dvije godine relevantnog profesionalnog iskustva i biti upoznati s europskim kulturnim politikama, a ostale propisane uvjete za prijavu možete pronaći ovdje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca za prijavu koji možete preuzeti ovdje te ga ispunjenog poslati putem e-pošte i pošte u sjedište udruge Marcel Hicter u Bruxelles, Belgija.

Rok za prijavu na program Europske diplome kulturnog projektnog menadžmenta 2019./2020. je 15. siječanj 2019. godine.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type