Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Nacionalni plan razvoja kulture i medija

Ministarstvo kulture i medija RH objavilo je poziv na uključivanje u izradu strateškog dokumenta Nacionalnog plana razvoja kulture i medija za razdoblje od 2022. do 2027. godine.

Nacionalni plan razvoja kulture i medija

Nacionalni plan razvoja kulture i medija srednjoročni je akt strateškog planiranja od nacionalnog značaja za naredno petogodišnje razdoblje te sadrži posebne ciljeve i predstavlja okvir za oblikovanje mjera i aktivnosti. Nacrt Plana izradila je Stručna radna skupina za izradu prijedloga Nacionalnog plana razvoja kulture i medija za razdoblje od 2022. do 2027. godine u koordinaciji sa stručnim službama Ministarstva.

Ministarstvo kulture i medija RH poziva sve zainteresirane dionike i korisnike da svojim pisanim komentarima na predložene posebne ciljeve i mjere i prijedlozima aktivnosti i pokazatelja za praćenje posebnih ciljeva i mjera doprinesu izradi ovog strateški važnog dokumenta. Sudjelovanje u izradi dokumenta omogućeno je u virtualnom svijetu putem online obrasca radi obuhvaćanja što većeg broja korisnika te jednakog pristupa svima zainteresiranima.

Obrazac za komentiranje i svu popratnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

Rok za podnošenje komentara i prijedloga je 12. rujna 2022. godine.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type