Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Poziv za projekte socijalne kohezije u Europi

Allianz Kulturstiftung otvorila je javni poziv za multidisciplinarne projekte inicijativa koje uključuju više zemalja Europe i kritički promišljaju budućnost Europe.

Novonastala situacija izazvana pandemijom COVID-19 bolesti ukazala je 2020. više nego ikad na postojeće društvene nejednakosti u Europi, ali i otvorila put za kulturne i umjetničke inicijative koje prelaze poznate granice država i koje se digitalnim putem zalažu za klimatsku pravdu, solidarnost i socijalnu koheziju.  

Na javni poziv koji je otvorila Allianz Kulturstiftung mogu se prijaviti neprofitne organizacije sa suradničkim projektnim prijedlozima u kojima su uključeni mnogobrojni partneri iz više zemalja iz različitih sektora, a tematski promišljaju nove načine sudjelovanja i inkluzije služeći se digitalnim i umjetničkim alatima.   

Rok za prijavu je 1. rujna 2020.

Sve uvjete za prijavu, prihvatljive aktivnosti i način prijave možete pronaći ovdje, a prijavnicu možete preuzeti ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type