Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Prijave za Europsku diplomu kulturnog menadžmenta

Belgijska udruga Marcel Hicter otvorila je prijave za edukacijski program Europska diploma kulturnog projektnog menadžmenta za novu sezonu 2021./2022.

Rok: 15. siječnja 2021.

Europska diploma kulturnog projektnog menadžmenta je paneuropski obrazovni program koji je proizašao iz nastojanja za održavanjem kulturne raznolikosti i transregionalne i transnacionalne kulturne razmjene, a koji po 31. put provodi udruga Marcel Hicter. Edukacija je namijenjena kulturnim menadžerima iz europskih organizacija u kulturi.

Tri glavna cilja programa su jačanje znanja kulturnih menadžera o europskim, državnim i lokalnim kulturnim politika, unaprjeđenje sposobnosti kulturnih menadžera u upravljanju kulturnim suradničkim projektima i razvijanje mreže europskih kulturnih menadžera. Program obuhvaća tri elementa: teoriju, praksu i evaluaciju s dvama rezidencijalnim studijskim posjetima zemljama partnerima programa, koje su u programu 2021./2022. Sjeverna Makedonija i Finska.

Sudionici programa moraju imati najmanje dvije godine relevantnog profesionalnog iskustva i biti upoznati s europskim kulturnim politikama, a ostale propisane uvjete za prijavu možete pronaći ovdje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem obrasca za prijavu koji možete preuzeti ovdje te ga ispunjenog poslati putem e-pošte i pošte u sjedište udruge Marcel Hicter u Bruxelles, Belgija.

Rok za prijavu na program Europske diplome kulturnog projektnog menadžmenta 2021./2022. je 15. siječanj 2021. godine.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type