Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Radionica o lobiranju

Otvorene su prijave na radionicu o lobiranju i javnom zagovaranju koja će se održati 6. prosinca u Zagrebu.

Organizacija The Good Lobby iz Bruxellesa i Hrvatsko društvo lobista u suradnji s domaćim i međunarodnim stručnjacima organiziraju radionicu "Lobiranje za društvene promjene" sa svrhom jačanja potencijala građana i organizacija civilnog društva za učinkovitije lobiranje i javno zagovaranje za društvene promjene. Jednodnevna radionica koja će se održati 6. prosinca 2018. u Hotelu Palace u Zagrebu ponudit će zainteresiranim aktivistima, predstavnicima organizacija civilnog društva, akademske zajednice te ostalim društveno odgovornim pojedincima i organizacijama mogućnost upoznavanja s praktičnim lobističkim metodama i unaprjeđenja vještina lobiranja za razvoj zajednice.

U panel raspravi na temu kako osnažiti građane i organizacije civilnog društva za učinkovitije lobiranje u procesima donošenja nacionalnih i europskih politika sudjelovat će domaći stručnjaci u poljima lobiranja i zagovaranja, dok će se u drugom dijelu radionice sudionicima predstaviti praktični alati lobiranja za građane i organizacije civilnog društva pod vodstvom Andree Boccunija, voditelja međunarodnog partnerstva u organizaciji The Good Lobby.  

Program radionice možete preuzeti ovdje, a prijaviti se možete putem google obrasca ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type