Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Usavršavanje za razvoj publike

U okviru projekta ADESTE+ otvorene su prijave za sudjelovanje na Ljetnoj školi i konferenciji na temu razvoja publike.

Petodnevna Ljetna škola stručnog usavršavanja za razvoj publike održat će se od 23. do 27. rujna 2019. u Lisabonu, gdje će se ujedno 25. i 26. rujna 2019. održati i dvodnevna konferencija. Događanja će okupiti kulturne radnike, organizacije, institucije i donositelje politika koji će kroz višednevni program radionica, laboratorija, susreta sa stručnjacima i praktičarima iz čitave Europe moći razmijeniti informacije, znanja i iskustva u područjima razvoja publike i sudjelovanja u kulturi.
 
Tijekom programa Ljetne škole sudionici će imati priliku upoznati se s teorijskim i praktičnim aspektima razvoja publike, dok će dvodnevni konferencijski program, otvoren široj publici, biti usredotočen na trenutne izazove i perspektive sudjelovanja u kulturi. Program Ljetne škole i konferencije možete preuzeti ovdje.

Sudjelovanje u Ljetnoj školi i konferenciji je besplatno, ali je broj sudionika ograničen, a sudionici sami snose troškove putovanja i smještaja u Lisabonu.

Prijave za sudjelovanje na Ljetnoj školi i konferenciji su otvorene, a prijavnice možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Jezik na kojem će se izvoditi program Ljetne škole i konferencije je engleski.

Ljetna škola stručnog usavršavanja za razvoj publike u Lisabonu prva je u nizu ljetnih škola koje će se održati u okviru projekta ADESTE+ projekta. Godine 2020. Ljetna škola će se održati u Rijeci, a 2021. u Torinu.

Više informacija o mjestu održavanja, govornicima i programu možete pronaći na mrežnim stranicama projekta ADESTE+.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type