Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

ADESTE+ konferencija i Policy Forum 2021. 

Završna događanja u sklopu projekta ADESTE+ održat će se u hibridnom obliku.

ADESTE+ konferencija i Policy Forum 2021. 

"From Audience to People – Unlocking the Power of Culture" naslov je završnog događanja u sklopu projekta ADESTE+ koje obuhvaća konferenciju i Policy Forum. Događanje će se održati od 10. do 12. studenog 2021. u Torinu gdje će se okupiti sudionici konferencije i partneri u projektu, dok će publika program moći pratiti i u virtualnom obliku kako bi se u aktualnim pandemijskim uvjetima osigurala mogućnost sudjelovanja što širem krugu dionika.

U sklopu programa bit će predstavljen ACED model – Audience Centred Experience Design, metodologija razvijena kroz projekt ADESTE+ usmjerena na podršku akterima u kulturi u provedbi organizacijske transformacije prema snažnijem uključivanju publike u njihov rad i djelovanje. Model će biti dostupan i putem online platforme koja vodi kulturne profesionalce kroz alate i izvore te nudi prostor za povezivanje sa zajednicama. Tijekom konferencije sudionici će raspravljati o mogućnostima organizacijske promjene u području razvoja publike te sudjelovati u razmjeni iskustava i perspektiva postojećih inicijativa usredotočenih na razvoj publike, a koje su podržane kroz programe Europske unije. 

Treći dan programa posvećen je Policy Forumu u sklopu kojeg će se raspravljati o osiguravanju policy okvira za poticanje organizacijskih promjena u području razvoja publike. U sklopu programa bit će predstavljen i set preporuka za potporu kulturnom sektoru za osnaživanje sudjelovanja koje će se raspraviti sa stručnjacima i donositeljima politika.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali se potrebno prethodno registrirati. Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje, a detaljan program možete preuzeti na ovoj poveznici.

Projekt ADESTE+ sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type