Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Info dani 2024.

Zaklada predstavlja Program podrške 2024 na Info danima.

Zaklada "Kultura nova" će u ponedjeljak, 25. ožujka 2024. u okviru tematskog bloka "Kultura" od 14.15 do 14.50, predstaviti Program podrške u okviru Info dana 2024.

Info dane o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2024. godini organizira Ured za udruge u suradnji s tijelima državne uprave i davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Svrha je Info dana zainteresiranim organizacijama civilnoga društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2024. godini, a program je pripremljen u skladu s Godišnjim planom natječaja za 2024. godinu.

Info dani za 2024. godinu održat će se 25. i 26. ožujka 2024. godine u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb). Tijekom događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge.

Tijekom događanja bit će moguće postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava i to e-adresom: infodani@udruge.vlada.hr te direktno preko YouTube kanala za vrijeme trajanja predstavljanja.

Program kao i više informacija o Info danima 2024. možete pronaći ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type