Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Na 5. Forumu predstavljen Program podrške 2024

U sklopu 5. Foruma za pravedne prakse predstavljeni su prijedlozi promjena u ovogodišnjem pozivu za Programe podrške.

U utorak, 30. travnja održan je 5. Forum za pravedne prakse u sklopu kojeg je predstavljen prijedlog Programa podrške 2024. U prijedlog su integrirane promjene o kojima se raspravljalo tijekom participativnog procesa za pravedne prakse. Na temelju zaključaka Foruma za pravedne prakse Zaklada će u okviru Programa podrške 2024 poticati organizacije da u svom radu slijede i prakticiraju pravedne prakse. Stoga isključivo u svrhu osvještavanja važnosti pravednih praksi te poticanja njihove primjene u djelovanju organizacija, kao i u svrhu identificiranja raznolikosti postojećih praksi, svi prijavitelji u prijavnici i izvještajnim obrascima trebaju odgovoriti na nekoliko pitanja o vlastitim praksama u tom području, pri čemu se odgovori na ta pitanja neće ni na koji način odraziti na procjenu kvalitete prijave u sklopu Programa podrške 2024. Na 5. Forumu su predstavljena i navedena pitanja za prijavnice u okviru Programa podrške.

Detaljno predstavljanje prijedloga Programa podrške 2024 moguće je pogledati na snimci Foruma koja je dostupna ovdje, kao i u prezentaciji predstavljenoj na Forumu. Snimke svih dosadašnjih Foruma možete naći na ovoj poveznici.

Sljedeći, 6. Forum održat će se u utorak, 14. svibnja od 10 do 13 sati, a na njemu će biti predstavljen dorađeni prijedlog Programa podrške 2024 koji će nakon novih prijedloga biti unaprijeđen i pripremljen za objavu.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem ove poveznice.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type