Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Novi ciklus strateškog planiranja

Zaklada poziva sve zainteresirane da se uključe u participativni proces izrade Strateškog plana 2022. – 2025.

Rok: 31. ožujka 2021.

Zaklada "Kultura nova" trenutno djeluje na temelju svog četverogodišnjeg strateškog plana koji se odnosi na razdoblje od 2018. do 2021. S obzirom na to da je ovo posljednja godina važećeg plana, Zaklada započinje participativni proces izrade novog Strateškog plana za sljedeće četverogodišnje razdoblje, 2022. – 2025.

Imajući u vidu osnovni princip djelovanja Zaklade koji nastoji na što adekvatniji način odgovoriti na aktualne i relevantne potrebe organizacija civilnog društva u suvremenoj kulturi i umjetnosti i pritom osigurati njihov stabilniji organizacijski i programski razvoj, Zaklada je osmislila participativni proces koji će omogućiti uključivanje svih zainteresiranih dionika.

Participativni proces, između ostaloga, uključuje prikupljanje mišljenja o dosadašnjem radu Zaklade te prijedloga za buduće razdoblje putem ispunjavanja upitnika te sudjelovanja u online diskusijama u travnju i svibnju 2021. Kako bi se teme diskusija također definirale kroz participativni proces, Zaklada poziva sve zainteresirane da predlože i teme za online diskusije.

Zaklada će sve prikupljene komentare o proteklom djelovanju Zaklade, kao i prijedloge koji se odnose na buduće djelovanje, razmotriti kako bi ih uključila u novi Strateški plan.

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati u zajedničkom definiranju daljnjeg djelovanja Zaklade mogu do srijede, 31. ožujka 2021. ispuniti upitnik i/ili predložiti teme za online diskusije. Obrasci se ispunjavaju anonimno.
   
Obrascima za ispunjavanje upitnika i predlaganje tema za online diskusije možete pristupiti ovdje.

Sva eventualna pitanja možete uputiti na e-adresu: info@kulturanova.hr.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type