Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Odabrani sudionici radionica o razvoju publike

Zaklada "Kultura nova" je 31. ožujka 2021. objavila rezultate Javnog poziva na sudjelovanje u radionici "Pristupi planiranju razvoja publike".

Na Javni poziv na sudjelovanje u radionici, objavljen na mrežnim stranicama Zaklade 12. ožujka 2021. godine, pristiglo je ukupno 27 prijava.

Zaklada je na temelju uvjeta i prednosti propisanih u Javnom pozivu odabrala organizacije čiji će predstavnici sudjelovati u radionici. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

U slučaju odustajanja pojedinih organizacija slobodno mjesto može biti popunjeno predstavnicima organizacija s Rezervne liste.

Radionicu, koju Zaklada organizira u okviru projekta "Audience DEvelopment STrategies for cultural organisations in Europe (ADESTE+)", provest će Odjel za istraživanje i razvoj Zaklade "Kultura nova" u suradnji s Darkom Lukićem, stručnjakom za razvoj publike, kao i voditeljicom Odjela za razvoj publike pri riječkom HNK Ivan pl. Zajc, umjetničkim partnerom u projektu ADESTE+.

Radionica će se održati online u dva istovjetna izdanja, a svako izdanje će uključiti četiri termina, prema sljedećem rasporedu:

  • 1. izdanje - 7. i 21. travnja, 12. i 19. svibnja 2021.;
  • 2. izdanje - 4. i 18. svibnja, 8. i 15. lipnja 2021.

Radionica također uključuje tri predavanja gostujućih predavača otvorena za javnost, a koja su obavezna za polaznike obaju izdanja. Predavanja će se održati u sljedećim terminima:

  • Goran Tomka - 8. travnja 2021., od 10:00 do 11:30 sati;
  • Cristina da Milano - 22. travnja 2021., od 10:00 do 11:30 sati;
  • Maria Vlachou - 13. svibnja. 2021., od 10:00 do 11:30 sati.

Projekt ADESTE+ sufinanciran je sredstvima programa Europske unije Kreativna Europa.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type