Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Odabrani sudionici radionice "Pisanje projektnog prijedloga"

Zaklada "Kultura nova" je 2. svibnja 2022. objavila rezultate Javnog poziva na sudjelovanje u radionici "Pisanje projektnog prijedloga".

Na Javni poziv na sudjelovanje u radionici, objavljen na mrežnim stranicama Zaklade 1. travnja 2022. godine, pristiglo je ukupno 30 prijava.

Zaklada je na temelju uvjeta i prednosti propisanih u Javnom pozivu odabrala organizacije čiji će predstavnici sudjelovati u radionici. Na sljedećim poveznicama možete pronaći:

U slučaju odustajanja pojedinih organizacija slobodno mjesto može biti popunjeno predstavnicima organizacija s Rezervne liste.

Radionicu koju Zaklada "Kultura nova" organizira u okviru obrazovnog programa "Rad u kulturi" vodit će stručni tim Udruge za razvoj civilnog društva – SMART, a održat će se online, putem platforme Zoom, od 18. do 20. svibnja 2022.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type