Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Poziv na 3. Forum za pravedne prakse

U okviru 3. Foruma glasat će se za članove Radne grupe te raspravljati o pravednim praksama u Zakladi.

3. Forum za pravedne prakse održat će se u utorak, 27. veljače od 10 do 13 sati putem Zoom platforme.

U prvom dijelu Foruma, sudionici će pristupiti glasanju za članove Radne grupe na temelju metodologije usuglašene na 2. Forumu i objavljene u Javnom pozivu na iskaz interesa za članove Radne grupe za pravedne prakse. Na Javni poziv je pristiglo 17 prijava u sve četiri kategorije (radnici, umjetnici, poslodavci, strukovna/sindikalna udruženja) te u 5 od 7 definiranih kulturno-umjetničkih područja djelovanja. Prijavama svih kandidata s obrazloženjima možete pristupiti na ovoj poveznici.

U drugom dijelu Foruma sudionici će raspravljati o mogućnostima integracije pravednih praksi u Zakladin Program podrške te definirati zadatke za Radnu grupu.

Za sudjelovanje na 3. Forumu potrebno se prijaviti ovdje.

Zaklada je participativni proces za pravedne prakse pokrenula s ciljem poboljšanja uvjeta rada u organizacijama civilnog društva u suvremenoj kulturi i umjetnosti, a kako bi s predstavnicima organizacija raspravila buduće mehanizme pravednih praksi u Zakladi te potencijale njihove šire primjene u kulturnom sektoru. Dosada su održana dva Foruma za pravedne prakse. Video snimak 1. Foruma dostupan je na ovoj poveznici, a drugog ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type