Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Snimke Razgovora o Zakladi

Objavljene su prezentacije i video snimke održanih Razgovora o radu Zaklade.

Snimke Razgovora o Zakladi

Zaklada "Kultura nova" održala je u utorak i srijedu, 1. i 2. ožujka 2022. Razgovore o Zakladi tijekom kojih je sa zainteresiranom javnošću razmijenila mišljenja o dosadašnjem radu Zaklade s posebnim fokusom na postupak dodjele sredstava. Dvodnevni razgovori održani su u dvije sesije, a obuhvatili su četiri teme: desetogodišnji rad Zaklade, program podrške te u okviru postupka dodjele bespovratnih sredstava kriterije i prioritete kao i postupak procjene i donošenje odluka. Razgovore je moderirala Iva Zenzerović.

S obzirom na to da su se Razgovori o Zakladi održali na platformi Zoom i da su snimljeni, video snimke su objavljene na Zakladinom You Tube kanalu te im možete pristupiti ovdje. Tijekom razgovora su kao uvod u teme korištene prezentacije koje su također objavljene, a možete im pristupiti na sljedećoj poveznici.   

Zaklada zahvaljuje svim sudionicima za iznesena mišljenja i predložene smjernice promjena.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type