Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Treći Forum za pravedne prakse

U sklopu 3. Foruma odabrani su članovi Radne grupe za pravedne prakse.

U utorak, 27. veljače održan je 3. Forum za pravedne prakse na kojem su odabrani članovi Radne grupe. Radnu grupu čini jedanaest članova, od čega je devet izabrano u sklopu Foruma, a preostala dva člana delegirala je Zaklada "Kultura nova".

Članice Radne grupe koje je izabrao Forum su Jelena Androić, Selma Banich, Dina Gligo, Gabrijela Ivanov, Dunja Kučinac, Antonia Kuzmanić, Matija Mrakovčić, Kristina Nefat i Miranda Veljačić, dok je Zaklada kao članice Radne grupe delegirala Danijelu Šavrljugu Todorović i Antoniju Letinić. Na temelju rezultata glasanja 3. Foruma za pravedne prakse Upravni odbor Zaklade je na sjednici održanoj u srijedu 28. veljače 2024. donio Odluku o osnivanju i imenovanju Radne grupe za pravedne prakse.

U drugom dijelu Foruma, sudionici su raspravljali o integraciji pravednih praksi u Program podrške 2024. Zaključci te rasprave bit će temelj za početak rada Radne grupe i pripremu sljedećeg Foruma. Snimka 3. Foruma dostupna je na ovoj poveznici, a snimke svih dosadašnjih Foruma dostupne su ovdje.

Sljedeći Forum najavljen je za 26. ožujka od 10 do 13 sati, a za sudjelovanje se potrebno prijaviti ovdje.

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type