Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Rezultati PP2020 - rok 13. 11. 2019.

Zaklada "Kultura nova" je 31. siječnja 2020. objavila rezultate drugog kruga selekcije Programa podrške 2020 s rokom prijave 13. 11. 2019.

Javni poziv za sudjelovanje u obrazovnom programu "Europska diploma kulturnog projektnog menadžmenta 2020. / 2021." u programskom području Podrška za profesionalno usavršavanje za upravljanje u kulturi u okviru Programa podrške 2020 s rokom prijave 13. 11. 2019. koji Zaklada "Kultura nova" provodi u suradnji s udrugom Marcel Hicter iz Bruxellesa (Belgija) bio je otvoren za prijave organizacija civilnog društva (udruge i umjetničke organizacije) na području suvremene kulture i umjetnosti.

Povjerenstvo za procjenu kvalitete prijava donijelo je Prijedlog o izboru kandidata za prijavu na obrazovni program "Europska diploma kulturnog projektnog menadžmenta 2020. / 2021.", koji je Upravni odbor prihvatio te su time za prijavu na obrazovni program predložena 3 predstavnika organizacija. Predloženi kandidati podnijeli su prijavu na obrazovni program na temelju čega je udruga Marcel Hicter odabrala dva polaznika navedenog obrazovnog programa. U skladu s Pravilnikom o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade "Kultura nova", a na temelju obavijesti partnerske organizacije o konačnom odabiru dvaju kandidata koji će sudjelovati u obrazovnom programu "Europska diploma kulturnog projektnog menadžmenta 2020. / 2021." Upravni odbor je donio odluku o dodjeli bespovratnih sredstava odabranim organizacijama te na taj način potvrdio izbor kandidata. 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type