Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Savjetovanje o Programu podrške 2022

Zaklada poziva sve zainteresirane na predstavljanje novih javnih poziva u okviru Programa podrške 2022.

Od početka svoga djelovanja Zaklada kontinuirano provodi različite oblike savjetovanja sa zainteresiranom javnošću tijekom kojih propituje različite elemente Programa podrške, a na temelju kojih unapređuje definirani postupak dodjele bespovratnih sredstava. Tako je Zaklada na početku novog strateškog razdoblja na temelju mišljenja i komentara prikupljenih tijekom participativnog procesa izrade Strateškog plana za razdoblje 2022. – 2025., kao i održanih Razgovora o Zakladi, redefinirala programska područja te pojedine postupke u okviru Programa podrške.

U nastojanju da promjene u programskim područjima i javnim pozivima Programa podrške 2022 prije njihove objave predstavi zainteresiranoj javnosti i organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) te prikupi komentare, Zaklada će u utorak, 3. svibnja, od 12 do 14 sati organizirati savjetovanje o Programu podrške 2022. Kako bi se osigurao pristup svim zainteresiranim sudionicima iz različitih dijelova Hrvatske, predstavljanje će se održati online na platformi Zoom.

Program podrške 2022 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške i Marijana Jurčević, viša stručna suradnica programa podrške.

Broj sudionika nije ograničen, ali se za sudjelovanje potrebno registrirati ovdje.

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type