Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Video info sesije

Objavljena je video snimka predstavljanja projekta i-Portunus Houses.

Zaklada "Kultura nova", Europska kulturna zaklada (ECF) i MitOst održali su 26. svibnja 2021. info sesiju na kojoj su predstavljene sve aktivnosti projekta i-Portunus Houses sa svim detaljima grant sheme za mobilnost u kulturi koja će biti implementirana u okviru projekta. Video snimka info sesije objavljena je na i-Portunus Houses YouTube kanalu te joj možete pristupiti ovdje.

Projekt i-Portunus Houses je iniciran i podržan od strane Europske komisije, a pored dodjele potpora lokalnim hostovima (organizacije ili pojedinci) za mobilnost umjetnika i kulturnih profesionalaca, projekt uključuje i provedbu istraživanja o mobilnosti te izradu policy preporuka i scenarija za unaprjeđenje okvira za mobilnost u kulturi tijekom i u post-pandemijskom vremenu, s naglaskom na osvještenije, pravednije, održive i "zelene" načine putovanja i suradnje.

Više informacija o mogućnostima prijave na prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga, koji je otvoren od 21. svibnja do 30. lipnja 2021., te o samom projektu dostupno je na mrežnim stranicama i-Portunus.

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type