Preskoči na glavni sadržaj

Zaklada "Kultura nova"

Program podrške 2015

Zaklada "Kultura nova" je 15. siječnja 2015. godine u okviru Programa podrške 2015 objavila prvi javni poziv na predlaganje projekata u Programskom području 2, kategorijama b i c.

Rok: 03. ožujka 2015.

Prijave su zatvorene

U skladu s člankom 3., stavkom 2. i člankom 15. Zakona o Zakladi “Kultura nova” (NN 90/11) te člancima 6. i 26. Statuta Zaklade, odredbama Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Zaklade, Kodeksom pozitivne prakse, standarda i mjerila za ostvarivanje financijske potpore programima i projektima udruga te Odlukom Upravnog odbora Zaklade od 19. prosinca 2014. godine, Zaklada je 15. siječnja 2015. objavila prvi javni poziv na predlaganje projekata u Programskom području 2, kategorijama b i c u okviru Programa podrške 2015 za projekte organizacija civilnog društva (udruge i umjetničke organizacije) na području suvremene kulture i umjetnosti, koji se provode u razdoblju od 1.7.2015. do 31.12.2015. godine.

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti udruge ili umjetničke organizacije na području suvremene kulture i umjetnosti:

  • koje su upisane u matični registar
  • koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija
  • koje vode uredno financijsko poslovanje
  • koje su ispunile svoje ugovorne obaveze u provedbi odobrenih podrški od strane tijela državne uprave i tijela javne vlasti
  • kojima nije dodijeljena podrška u okviru Programa podrške 2014 u Programskom području 2 u onoj kategoriji u kojoj podnose prijavu
  • koje zadovoljavaju i sve druge uvjete propisane u Vodiču za prijavu na prvi javni poziv na predlaganje projekata u okviru Programa podrške 2015

Indikativni proračun za ovaj javni poziv iznosi 150.000 kn.

Podrška putem ovog javnog poziva na predlaganje projekata u Programskom području 2 ostvaruje se u sljedeće dvije kategorije:

    b) priprema međunarodnih suradničkih projekata do 15.000 kn
    c) putovanje u inozemstvo radi selekcije programa do 15.000 kn

Ovaj javni poziv odnosi se na aktivnosti čija provedba mora započeti i završiti u razdoblju od 1.7.2015. do 31.12.2015.

Svaki prijavitelj ima pravo podnijeti po jednu prijavu u svakoj od kategorija.

Cjelokupna dokumentacija ovog javnog poziva, e-prijavnice za svaku kategoriju kao i ogledni primjerci prijavnica, dostupni su na mrežnim stranicama Zaklade. Nakon što je e-prijavnica ispunjena i poslana u Zakladinu elektroničku bazu prijavnica, potrebno je ispisanu, potpisanu i pečatom ovjerenu prijavnicu, zajedno s propisanom dodatnom dokumentacijom, poslati isključivo preporučenom poštom, uz napomenu "Za javni poziv na PP2, kategorija____" i “Ne otvarati do sjednice Komisije za otvaranje prijava”, na adresu sjedišta Zaklade:

Zaklada "Kultura nova"
Za javni poziv na PP2, kategorija _______ (unesite kategoriju za koju se prijavljujete)
Frankopanska 5/2
10000 Zagreb
Ne otvarati do sjednice Komisije za otvaranje prijava

Rok za podnošenje prijava je 3. ožujka 2015. godine, u elektroničkom obliku do 16h, a u papirnatom obliku do 23.59h.

Pitanja o javnom pozivu mogu se postavljati isključivo na e-adresu: podrska@kulturanova.hr u razdoblju: od 15. 1. 2015. do 25. 2. 2015.

 

×
Ova internetska stranica koristi kolačiće (cookies) za potrebe analize statistike posjeta. Pri tome se ne prikupljaju niti obrađuju osobni podaci. Korištenjem stranice prihvaćate i njene uvjete korištenja.
Prilagodba pristupačnosti: Kontrast Promjena kontrasta / Change contrast Pismo Promjena pisma / Change type